Arrangementer

_dsc8130Sommerlejr

dsc02016Loppemarked

julJulestue

 Andre arrangementer:

Gud og Guf i Karlslunde Kirke

Gud og Guf i Karlslunde Kirke

man . 25. sep 17:30 - man . 25. sep 19:30

Karlslunde Kirke
Hovedgaden 29-31
Karlslunde,  2690 Kort

Gud og Guf er de fedeste, fineste, mest flippede og fantastiske gudstjenester, som Karlslunde Kirke laver i samarbejde med FDF Karlslunde og KFUM-spejderne i Karlslunde. Gud og Guf er, som navnet antyder, både for krop og sjæl! Gud og Guf er hverdagsgudstjenester, primært mandag eller tirsdag aftener kl. 17.30 - og efter gudstjenesten giver Kirken aftensmad i Sognegården. Gud og Guf er tilrettelagt for de 7-12 årige, så gudstjenesterne er fyldt med sange, der passer til aldersgruppen, aktiviteter, leg og sjov. For at deltage i Gud og Guf skal du være mellem 7 og 12 år - eller finde et barn i denne aldersgruppe at følges med. Tilmelding til Gud og Guf er ikke nødvendig. Vi glæder os til at se jer!... Vis mereVis mindre

9 interested  ·  10 going
Ungdomsgudstjeneste i Karlslunde Kirke

Ungdomsgudstjeneste i Karlslunde Kirke

tirs . 3. okt 18:30 - tirs . 3. okt 22:00

Karlslunde Kirke
Hovedgaden 29-31
Karlslunde,  2690 Kort

Er du til det uventede og overraskende? Til fællesskabog eftertanke? Til masser af lys og lyd, men også til stemning og stilhed? Savner du et sted at være dig? Så er ungdomsgudstjeneste noget du skal prøve. Og tag gerne en ven med!

Efter gudstjenesten mad, spil og grin i sognegården.

3 interested  ·  2 going
BUSK Gudstjeneste i Karlslunde Kirke

BUSK Gudstjeneste i Karlslunde Kirke

søn . 29. okt 11:00 - søn . 29. okt 15:00

Karlslunde Kirke
Hovedgaden 29-31
Karlslunde,  2690 Kort

BUSK-gudstjeneste er en gudstjeneste specielt tilrettelagt for børn og unge.

BUSK står for: Børn, Unge, Sogn, Kirke.

BUSK-gudstjeneste er en lidt sjovere gudstjeneste, hvor der vil være rytmiske salmer, dramatik og meget mere - og bagefter er alle velkomne til frokost i sognegården med mange spændende aktiviteter.

4 interested  ·  6 going
Banko

Banko

tors . 9. nov 19:30 - tors . 9. nov 22:30

Karlslunde Skole, i kantinen

STORT BANKOSPIL HOS FDF I KARLSLUNDE.

Så er det igen sæson for bankospil. Derfor indbyder FDF i Karlslunde traditionen tro til bankospil, der holdes torsdag den 9. november kl. 19.30 i kantinen på Karlslunde Skole.

FDF kredsen i Karlslunde har tilrettelagt et stort bankospil med 20 gennemgående spil med både række- og pladegevinst samt sidegevinster i nogle af spillene. Fra gevinstbordet kan nævnes ænder, stege, kød, gavekort, vin, kurve, kaffe med meget mere.

Igen i år byder bankospillet på spænding og gode gevinster, hvoraf mange er givet af firmaer, erhvervsdrivende, forretninger og pengeinstitutter i Karlslunde.
Der er hos FDF i Karlslunde tradition for velbesøgte bankospil. Bankospillet giver da også et godt overskud til kredsens daglige arbejde. FDF-kredsen i Karlslunde tæller over 260 medlemmer, og der er da også brug for støtte til arbejde blandt de mange børn og unge, som mødes til de mange forskellige aktiviteter i den aktive FDF-kreds.
... Vis mereVis mindre

11 interested  ·  5 going