Julestue

Julestue og loppemarked hos FDF Karlslunde den 20. nov.

De mange frivillige har nu gjort at klart til loppemarked og julestue hos FDF Karlslunde. Søndag den 20. november kl. 13.00 åbner dørene til en hyggelig eftermiddag i julestuen og loppemarkedet, som holdes på Karlslunde Skole.

Julestuen i 2015 endte i snekaos på grund af voldsomt snefald på Østsjælland, så salg, omsætning og overskud blev mere end halveret. Men i år tager FDFerne revanche, og alt er klar til et stort ryk-ind til julestue og loppemarked på Karlslunde Skole.

På julestuen sælges der traditionen tro juledekorationer, julepynt og julegaver, og der er flere tombolaer med rigtig mange fine gevinster. I en særlig delikatessetombola er der mulighed for at vinde dejlige sager til julebordet. Også en blomstertombola giver mulighed for at vinde pynt til den mørke tid.
Julestuens cafeteria byder på kaffe, te og gløgg og hertil kan nydes varme æbleskiver, vafler og lagkage.

jul
Salgsboderne er klar, når FDF Karlslunde på søndag åbner for julestue og loppemarked på Karlslunde Skole. Der er salg af adventskranse, dekorationer, julegaver og meget mere i boderne, hvor de meget aktive FDF-forældre er klar til at sælge de mange forskellige ting.

En særlig afdeling af FDFs loppemarked åbner denne dag med mulighed for at anskaffe sig alt i nips, glas, porcelæn, bøger samt meget meget mere. Der er i den sidste måned indsamlet rigtig mange effekter, og FDFs loppemarkedslager er således fyldt med mange spændende og værdifulde ting, der nu sælges for højeste pris.

FDF kredsens i Karlslunde har en meget stor forældregruppe, der sammen med FDFs bestyrelse er med til at arrangere både julestue og loppemarked.
I de sidste måneder er der blevet arbejdet på fremstilling af gevinster, lavet juledekorationer, julepynt mm. Loppemarkedsfolkene har indsamlet og sorteret effekter. Der er således lagt mange timers forberedelse i dette store arrangement, der hvert år samler rigtig mange mennesker i løbet af eftermiddagen på Karlslunde Skole.

Overskuddet fra arrangementet går til FDF kredsens arbejde. FDF Karlslunde tæller mere end 260 medlemmer, så der er brug for et godt overskud til det daglige arbejde i FDF for de mange medlemmer. Det gælder bl.a. udstyr, materiel og materialer til de ugentlige aktiviteter og de mange lejre i den aktive FDF-kreds.

img_8481img_8476img_8492

Indsamling af loppeeffekter