Loppemarked

Lørdag den 10. og søndag den 11. juni 2017 holder FDF Karlslunde det årlige loppemarked på festpladsen foran FDF-huset Nordstjernen Nylandsvej 46 / Møllehaven 1B – lige ved landsbyens gadekær

dsc02016

Program

Lørdag

13.00 Loppemarked åbner
15.00 FDFs band spiller
17.00 Tak for i dag

Søndag

13.00 Arrangementet genåbner
16.45 Trækning af FDFs lodseddel
17.00 Arrangementet lukker

FDF-lodsedlen

I forbindelse med loppemarkedet sælger FDF Karlslunde en lodseddel. Den koster 10 kr. og vindernumrene offentliggøres på festpladsen søndag kl. 16.45. Vindernumrene bekendtgøres her på hjemmesiden efter trækningen.
_dsc7339dsc02066

Loppemarked

Lopppemarkedet hos FDF Karlslunde er et kendt arrangement i lokalområdet, som hvert år samler rigtig mange mennesker. På loppemarkedet er der mulighed for at gøre et godt køb, og på festpladsen kan der købes forfriskninger og spilles i boderne. Et godt arrangement for hele familien. Søger du afhentning af loppemarkeds effekter kan du læse mere her: Indsamling af loppemarkeds effekter

Boder og cafeteria

Udover det store loppemarked, er der også masser af boder, hvor du kan vinde lækre præmier. Der er bl.a. lykkehjul, tombola, fiskedam, blomstertombola og cafeteria med salg af kaffe, lagkage, æbleskiver, sodavand, pølser, pommes frites, is, grillmad og meget mere.

Overskud til FDF Karlslunde

Overskuddet fra arrangement er med til at finansiere FDFs arbejde i Karlslunde for omkring 250 børn og unge. Beløbet bruges til aktiviteter og gode faciliteter, der danner rammer for FDFs daglige arbejde.

Indsamling af loppeeffekter