Loppemarked

Lørdag den 16. og søndag den 17. juni 2018 holder FDF Karlslunde det årlige loppemarked på festpladsen foran FDF-huset Nordstjernen Nylandsvej 46 / Møllehaven 1B – lige ved landsbyens gadekær

dsc02016

Program

Lørdag

13.00 Loppemarked åbner
17.00 Tak for i dag

Søndag

13.00 Arrangementet genåbner
16.45 Trækning af FDFs lodseddel
17.00 Arrangementet lukker

FDF-lodsedlen

I forbindelse med loppemarkedet sælger FDF Karlslunde en lodseddel. Den koster 10 kr. og vindernumrene offentliggøres på festpladsen søndag kl. 16.45. Vindernumrene bekendtgøres her på hjemmesiden efter trækningen.
_dsc7339dsc02066

Loppemarked

Lopppemarkedet hos FDF Karlslunde er et kendt arrangement i lokalområdet, som hvert år samler rigtig mange mennesker. På loppemarkedet er der mulighed for at gøre et godt køb, og på festpladsen kan der købes forfriskninger og spilles i boderne. Et godt arrangement for hele familien. Søger du afhentning af loppemarkeds effekter kan du læse mere her: Indsamling af loppemarkeds effekter

Boder og cafeteria

Udover det store loppemarked, er der også masser af boder, hvor du kan vinde lækre præmier. Der er bl.a. tombola, fiskedam, blomstertombola og cafeteria med salg af kaffe, lagkage, æbleskiver, sodavand, pølser, pommes frites, is, grillmad, flæskestegssandwich og meget mere.

Overskud til FDF Karlslunde

Overskuddet fra arrangement er med til at finansiere FDFs arbejde i Karlslunde for omkring 170 børn og unge. Beløbet bruges til aktiviteter og gode faciliteter, der danner rammer for FDFs daglige arbejde.

Indsamling af loppeeffekter

Forud for vores årlige julestue og loppemarked afhenter vi loppeeffekter hver onsdag i Greve og Solrød. Vi kan bruge næsten alt, men ikke store møbler og el-artikler. Ring for afhentning på telefon 46 15 16 07

FDF Karlslunde indsamler loppemarkedsting i Greve Kommune til vores store basar og loppemarked i juni og til julestue og loppemarked i november.
Vi kan bruge alt – undtagen hårde hvidevarer, senge, gamle TV og store skabe.
Kan du selv komme med det, så ring til 23 23 55 18 og aftal tid og sted (hele året).

Vi kommer gerne og henter tingene hos dig i de sidste 6 uger op til vores basar og loppemarked i juni. Vi kører onsdage om aftenen.
Ønsker du afhentning så ring på tlf: 46 15 29 04 eller 46 15 16 07 (efter kl. 15).

Vi takker mange gange for alle de dejlige bidrag til loppemarkedet. Salget af tingene gør det muligt for os at give børn og unge gode oplevelser for livet.