Julestue

Julestue og loppemarked hos FDF Karlslunde den 26. nov. 2023

De mange frivillige har nu gjort at klart til loppemarked og julestue hos FDF Karlslunde. Søndag den 26. november kl. 13.00 åbner dørene til en hyggelig eftermiddag i julestuen og loppemarkedet, som holdes på Karlslunde Skole.

På julestuen sælges der traditionen tro juledekorationer, julepynt og julegaver, og der er flere tombolaer med rigtig mange fine gevinster. I en særlig delikatessetombola er der mulighed for at vinde dejlige sager til julebordet. Også en blomstertombola giver mulighed for at vinde pynt til den mørke tid.
Julestuens cafeteria byder på kaffe, te og gløgg og hertil kan nydes varme æbleskiver, vafler og lagkage.

jul
Salgsboderne er klar, når FDF Karlslunde på søndag åbner for julestue og loppemarked på Karlslunde Skole. Der er salg af adventskranse, dekorationer, julegaver og meget mere i boderne, hvor de meget aktive FDF-forældre er klar til at sælge de mange forskellige ting.

En særlig afdeling af FDFs loppemarked åbner denne dag med mulighed for at anskaffe sig alt i nips, glas, porcelæn, bøger samt meget meget mere. Der er i den sidste måned indsamlet rigtig mange effekter, og FDFs loppemarkedslager er således fyldt med mange spændende og værdifulde ting, der nu sælges for højeste pris.

FDF kredsens i Karlslunde har en meget stor forældregruppe, der sammen med FDFs bestyrelse er med til at arrangere både julestue og loppemarked.
I de sidste måneder er der blevet arbejdet på fremstilling af gevinster, lavet juledekorationer, julepynt mm. Loppemarkedsfolkene har indsamlet og sorteret effekter. Der er således lagt mange timers forberedelse i dette store arrangement, der hvert år samler rigtig mange mennesker i løbet af eftermiddagen på Karlslunde Skole.

Overskuddet fra arrangementet går til FDF kredsens arbejde. FDF Karlslunde tæller mere end 260 medlemmer, så der er brug for et godt overskud til det daglige arbejde i FDF for de mange medlemmer. Det gælder bl.a. udstyr, materiel og materialer til de ugentlige aktiviteter og de mange lejre i den aktive FDF-kreds.

img_8481img_8476img_8492

Indsamling af loppeting til Julestue

Forud for vores årlige julestue og loppemarked afhenter vi loppeting hver onsdag i november i Greve og Solrød. Vi kan bruge alt, dog ikke store møbler og hårde hvidevarer.
Ring for afhentning på telefon 22 97 98 81 eller 53 56 22 58.
Du kan også sende en mail til mogenssandoe@gmail.com

Indsamling af loppeting til loppemarked i juni

FDF Karlslunde indsamler loppeting i Greve Kommune til vores store loppemarked i juni.
Vi kan bruge alt – undtagen hårde hvidevarer, senge, gamle TV og store skabe.
Du kan selv aflevere dine ting på skipperstræde nr. 7B ved garagen.
Vi afhenter også gerne tingene hos dig, fra ugen efter påske og op til vores loppemarked i juni. Vi kører alle onsdage, eftermiddag/aften.
Ønsker du afhentning så ring på tlf: 22 97 98 81 eller 53 56 22 58 (efter kl. 15).
Du kan også sende en mail til mogenssandoe@gmail.com

Vi takker mange gange for alle de dejlige bidrag til loppemarkedet. Salget af tingene gør det muligt for os at give børn og unge gode oplevelser for livet.