FDF Butikken

55Nord

logo55nordDen officielle FDF butik er en netbutik der hedder 55nord.dk, her kan du købe FDF sjorte, dolk, sovepose og andet lejrgrej. En gang om året (typisk i 1. halvdel af december) kommer 55 Nord på besøg i Karlslunde med deres store butikstrailer. De holder på Brugsens parkeringsplads, så her kan du og dine forældre komme ned og se nærmere på varerne inden I køber.

Spørg gerne din leder hvis du er i tvivl om hvilket udstyr du skal købe, de har sikkert et godt råd, så du ikke forkøber dig i dyre sager du ikke har brug for.

header_logo

Friluftsland

FDF Karslunde har forhandlet en aftale med friluftsland der betyder at alle medlemmer i FDF Karlslunde får 20% i rabat på ikke nedsatte varer. Du får de 20% i rabat ved at vise dit FDF Karlslunde medlemskort ved kassen og fortælle at vores rabat aftale hedder FDF Karlslunde. Det er vigtig at få Karlslunde med da FDF generelt kun får 10%.

logo2Spejdersport

I spejdersport kan du få 10% i spejderrabat. For at få rabatten skal du enten være iført FDF Skjorte, eller medbringe dit FDF Karlslunde medlemskort.