FDF Butikken

Eventyrsport

FDF har indgået et samarbejde med Eventyrsport (eventyrsport.dk) hvilket betyder at de fra 1. marts 2023 er FDFs officielle udbyder af FDF Skjorter og andet FDF grej såsom dolke, tasker, tøj osv.
Her kan du f.eks. komme op og prøve skjorter og finde den rigtige størrelse.’ Den nærmeste butik ligger i Roskilde Som FDF´er får du 10% rabat når du handler hos Eventyrsport. Online kan du bruge koden “FDF10” og i fysiske butikker skal du bruge dit medlemsnummer.

Spørg gerne din leder hvis du er i tvivl om hvilket udstyr du skal købe, de har sikkert et godt råd, så du ikke forkøber dig i dyre sager, du ikke har brug for.

 

Friluftsland

FDF Karslunde har forhandlet en aftale med Friluftsland der betyder at alle medlemmer i header_logoFDF Karlslunde får 20% i rabat på ikke nedsatte varer. Du får de 20% i rabat ved at vise dit FDF Karlslunde medlemskort ved kassen og fortælle at vores rabat aftale hedder FDF Karlslunde. Det er vigtig at få Karlslunde med da FDF generelt kun får 10%.

 

Spejdersport

I spejdersport kan du få 10% i spejderrabat. For at få rabatten skal du oplyse dit medlemsnummer eller medbringe dit medlemskort.