FDF`s Store Loppemarked.

Sidste opdatering: 11. maj 2021 – siden skal opdateres

2022 arrangement planlagt til afholdelse 11-12 juni 2022

 

FDF`s Store Loppemarked afholdes den 12. og 13 juni 2021 begge dage kl. 12.00 – 16.00

Der vil være en ny opstilling af boder jf. corona retningslinjer, så alle har mulighed for at holde den anbefalede afstand, der er salg af loppeeffekter, flæskestegssandwich, grillpølser, kaffe, muffins, æbleskiver, og is. Der vil være opsat spritstationer, samt retningslinjer for ophold på pladsen.

Indsamling af loppeting

Da vi har to næsten fyldte containere, vil afhentning af loppeting blive begrænset til kun at finde sted mellem den 1. juni og den 9. juni, og der vil være mulighed for selv-aflevering på Skipperstræde 7B foran garagen. Da det meste af det indsamlede tøj sidste år blev doneret til Letland, modtager vi gerne tøj, så vi kan oprette en tøjbod som sædvanligt.

dsc02016

Program

Lørdag

12.00 Madboder og loppemarked åbner
16.00 Tak for i dag

Søndag

12.00 Madboder og loppemarked åbner
16.00 Arrangementet lukker

_dsc7339dsc02066

Loppemarked

Lopppemarkedet hos FDF Karlslunde er et kendt arrangement i lokalområdet, som hvert år samler rigtig mange mennesker. På loppemarkedet er der mulighed for at gøre et godt køb, og på festpladsen kan der købes forfriskninger og spilles i boderne. Et godt arrangement for hele familien. Søger du afhentning af loppemarkeds effekter kan du læse mere her: Indsamling af loppemarkeds effekter

Boder og cafeteria

Udover det store loppemarked, er der også masser af boder, hvor du kan vinde lækre præmier. Der er bl.a. tombola, fiskedam, blomstertombola og cafeteria med salg af kaffe, lagkage, æbleskiver, sodavand, pølser, pommes frites, is, grillmad, flæskestegssandwich og meget mere.

jf. corona restriktioner i 2021 er salget begrænset til loppeeffekter, flæskestegssandwich, grillpølser, kaffe, muffins, æbleskiver, og is.

Overskud til FDF Karlslunde

Overskuddet fra arrangement er med til at finansiere FDFs arbejde i Karlslunde for omkring 200 børn og unge. Beløbet bruges til aktiviteter og gode faciliteter, der danner rammer for FDFs daglige arbejde.

Indsamling af loppeeffekter

Indsamling af loppeting til Julestue

Forud for vores årlige julestue og loppemarked afhenter vi loppeting hver onsdag i november i Greve og Solrød. Vi kan bruge alt, dog ikke store møbler og hårde hvidevarer.
Ring for afhentning på telefon 22 97 98 81 eller 53 56 22 58.
Du kan også sende en mail til mogenssandoe@gmail.com

Indsamling af loppeting til loppemarked i juni

FDF Karlslunde indsamler loppeting i Greve Kommune til vores store loppemarked i juni.
Vi kan bruge alt – undtagen hårde hvidevarer, senge, gamle TV og store skabe.
Du kan selv aflevere dine ting på skipperstræde nr. 7B ved garagen.
Vi afhenter også gerne tingene hos dig, fra ugen efter påske og op til vores loppemarked i juni. Vi kører alle onsdage, eftermiddag/aften.
Ønsker du afhentning så ring på tlf: 22 97 98 81 eller 53 56 22 58 (efter kl. 15).
Du kan også sende en mail til mogenssandoe@gmail.com

Vi takker mange gange for alle de dejlige bidrag til loppemarkedet. Salget af tingene gør det muligt for os at give børn og unge gode oplevelser for livet.