FDF`s Store Loppemarked

FDF`s Store Loppemarked afholdes den 15. og 16 juni 2024 begge dage kl. 12.00 – 16.00

Der bliver opstillet fem store telte på hver 6x12m. Der er salg af loppeeffekter, glas,  tøj, møbler, bøger og cafeen tilbyder salg af kaffe, lagkage, æbleskiver, flæskestegssandwich, grillpølser, skinke sandwich og is. Der opstilles tombolaer med delikatesser og blomster samt fiskedam for børnene. Der er fri entre.

Indsamling af loppeting

Vi afhenter loppeting på din adresse hver onsdag fra efter påske , til sidste gang onsdagen før loppemarkedet finder sted. Der er også mulighed for selv-aflevering på Skipperstræde 7B foran garagen. Sidste afleveringsdag onsdagen før loppemarkedet finder sted. Vi modtager næsten alt, dog ikke meget  store møbler, hårde hvidevarer eller gamle TV. For afhentning kontakt Kirsten Roslev, telf 2297 9881, kroslev@gmail.com eller Mogens Sandø, tlf. 53562258, mogenssandoe@gmail.com

dsc02016

Program

Lørdag

12.00 caféen og loppemarked åbner
16.00 Tak for i dag

Søndag

12.00 Madboder og loppemarked åbner
16.00 Arrangementet lukker

_dsc7339dsc02066

Loppemarked

Loppemarkedet hos FDF Karlslunde er et kendt arrangement i lokalområdet, som hvert år samler rigtig mange mennesker. På loppemarkedet er der mulighed for at gøre et godt køb, og på festpladsen kan der købes forfriskninger og spilles i boderne. Et godt arrangement for hele familien. Søger du afhentning af loppemarkeds effekter kan du læse mere øverst på denne side

Boder og cafeteria

Udover det store loppemarked, er der også masser af boder, hvor du kan vinde lækre præmier. Der er bl.a. tombola, fiskedam, blomstertombola og cafeteria med salg af kaffe, lagkage, æbleskiver, sodavand, pølser, pommes frites, is, grillmad, flæskestegssandwich og meget mere.

Overskud til FDF Karlslunde

Overskuddet fra arrangement er med til at finansiere FDFs arbejde i Karlslunde for omkring 200 børn og unge. Beløbet bruges til aktiviteter og gode faciliteter, der danner rammer for FDFs daglige arbejde.