Bliv Frivillig

Der er mange måder at være frivillig i FDF Karlslunde, og vi kan altid bruge flere frivillige til at hjælpe os med alle de forskellige opgaver vi udfører for at FDF Karlslunde kører på skinner hver dag. Læs grupperne igennem og kontakt gruppelederen hvis du har lyst til at være med:

Leder

I FDF Karlslunde er der over 50 ledere som hver uge afholder møder, lejre og arrangementer for børn og voksne i FDF. Som leder er der masser af oplevelser i vente og rig mulighed for at udvikle sig selv og lære nye færdigheder.

Ledernes fornemste opgave er at afholde møder for børnene. De fleste har møde en gang om ugen med et hold på 10-30 børn i en given aldersgruppe. Lederne vælger selv hvilken aldersgruppe de ønsker at afholde møder for. Udover det ugentlige møde er det også lederne der planlægger lejre for børnene, som udgangspunkt får de fleste børn mulighed for at deltage i 2-3 weekendlejre og en sommerlejr hvert år.

Kontrakt kredsledelsen hvis du ønsker at være leder i FDF Karlslunde
+ Kontakt kredsledelsen

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Loppegruppen

  Loppegruppen består af over 40 forældre og borgere i nærområdet der støtter FDF Karlslunde ved at afholde loppemarked og julestue. Loppegruppen indsamler genstande til loppemarkedet, laver og indsamler gevinster, og sørger for at alt det praktiske arbejde i forbindelse med afholdelse af arrangementerne kører på skinner. En stor del af gruppens arbejde ligger i ugen op til loppemarkedet og i julestue-weekenden.

  Vil du være med i loppegruppen? Kontakt Mogens Sandø

   

  Fixgruppen

  Fixgruppen støtter FDFs arbejde med løbende vedligeholdelse og drift af kredsen ejendomme. Fixgruppen mødes ca. en gang hver måned i et af kredsen huse.

  Vil du være med i fixgruppen? Kontakt Thomas Kristiansen på thomas@fdfkarlslunde.dk

  Kalender: