Stort loppemarked hos FDF Karlslunde

I den kommende weekend afholder FDF Karlslunde det store loppemarked i Karlslunde lige ved landsbyens gadekær. Der er mulighed for at slå en god handel af og dermed støtte den aktive FDF kreds. Borgmester Pernille Bechmann åbner arrangementet lørdag kl. 13.00.

 

Når Greves borgmester Pernille Bechmann på lørdag den 10. juni kl. 13.00 åbner weekendens store loppemarked hos FDF Karlslunde ved FDFs hus på Møllehaven 1 B / Nylandsvej 46 i Karlslunde, føjes der endnu et led i den årelange tradition for loppemarkeder hos den aktive FDF kreds, som går helt tilbage til 1970’erne.

Siden den spæde begyndelse er det stort set gået fremad hvert år. Stadig flere og bedre muligheder for at slå en god handel af og dermed også muligheden for, at FDF Karlslunde kan forøge omsætningen og dermed overskuddet til gavn for arbejdet for de over 250 FDFere i Karlslunde.

Medlem af FDFs kredsledelse, Birgit Jensen, fortæller, at der igen i år er gjort alt for at skabe gode rammer om arrangementet, der tiltrækker op mod 2.000 personer i løbet af weekenden.

”Der er åbent både lørdag og søndag i tidsrummet kl. 13.00 – 17.00”, beretter Birgit Jensen, ”og allerede lørdag fra kl. 12.00 åbner festpladsens madbod, således at interesserede kan købe frokosten og samtidig som noget nyt kan bese de mange spændende effekter, der er til salg i boderne”.

”Vi har den glæde at have stor opbakning til arrangementet”, fortsætter Birgit Jensen. ”Op mod 80 frivillige arbejder med at indsamle og klargøre effekterne til loppemarkedet samt at sælge de mange spændende ting. Vi kan glæde os over virkelig mange interessante og spændende effekter, som vi håber sælges med god fortjeneste til gavn for alle vores medlemmer og det arbejde, som de mange frivillige ledere udfører”, slutter Birgit Jensen.

Udover de mange loppemarkedsboder er der på festpladsen flere slags tombolaer, lykkehjul, kinesiske lotterier og fiskedam. Der er også tænkt på forfriskninger med salg af kaffe, te, lagkage, nybagte æbleskiver, pølser, sandwich, pommes frites, sodavand, is med mere.

I lighed med sidste år, bliver der åbnet en bod, som kaldes ”Vintage Surprise”. Det er her, de mange finere overraskelser bliver samlet. Når den første hektiske time er gået med salg i de andre boder, åbnes ”Vintage Surprise” kl. 14.00 . Det er blandt andet de ting, som tidligere år har været på auktion, som nu vil blive solgt på denne måde. ”Der er generelt stor interesse for Vintage varer, så vi forventer os meget af dette tiltag og regner med, at vores gæster kan finde mange sjove overraskelser der”, udtaler Mogens Sandø, som er leder af indsamlingen af effekterne til loppemarkedet.

Arrangementet har som allerede nævnt åbent både lørdag og søndag fra kl. 13.00 – 17.00, og sidst på søndag eftermiddag offentliggøres vindernumrene på den lodseddel, som FDFs medlemmerne har solgt i de seneste 2 måneder. Vindere kan få gevinsterne udleveret med det samme.

Der er således rigtig mange gode grunde til at aflægge FDFs store loppemarked et besøg i den kommende weekend. Ud over markedsstemningen med salg, spil og forfriskninger, er der også mulighed for at møde en masse mennesker fra Karlslunde og få en snak med dem. Alt dette er med til at skabe nærhed og fællesskab i landsbyen.

Der er gratis entre til festpladsen både lørdag og søndag.