Sæsonstart 28. & 29. aug

Velkommen til en ny sæson i FDF Karlslunde. Vi glæder os rigtig meget til at komme igang igen. Vi starter i uge 35 med sæsonstartaften i begge huse. Her kan du blive indmeldt, eller bare komme og møde alle de andre FDFere efter en lang sommerferie.

Sommerlejr på Bornholm

Sommerlejr på Bornholm

søn . 7. jul 8:00 - lør . 13. jul 14:00

LM-Lejren
Strandvejen 16
Pedersker,  3720 Kort

Alle pilte, væbnere, seniorvæbnere og seniorer samt ledere og medarbejdere i Karlslunde FDF indbydes til at deltage på sommerlejren på Bornholm 2019. Sommerlejren er årets store FDF-oplevelse med masser af udfordringer, fællesskab og samvær med både kammerater og voksne ledere. Vi skal bo på LM-lejren ud til vandet tæt på Dueodde, og herfra bliver der vandretur med overnatning i sheltere / telte. Desuden er der en rundtur på Bornholm med vandretur på Hammerknude på nordspidsen af øen samt besøg på Hammershus Ruin og Besøgscentret. Hjemme på lejren bliver der en stranddag og en temadag. Se mere her: https://fdfkarlslunde.dk/arrangementer/sommerlejr/... Vis mereVis mindre

5 interesseret  ·  8 deltager
Sommerlejr på Hovborg

Sommerlejr på Hovborg

man . 8. jul 8:00 - tors . 11. jul 16:00

Hovborg Lejren
Region of Southern Denmark,   Kort

Kære puslinge og tumlinge! Årets sommerlejr er altid en stor oplevelse for både børn og voksne. På ”Hovborglejren” skal børn og voksne i fællesskab være sammen om leg, fantasi, udfordringer og oplevelser. Hver dag har sit program med aktiviteter, der tager udgangspunkt i ovenstående. Der bliver: • en vandredag med oplevelser ved Lohals havn og et besøg i kirken. • en dag med verdensmål – hvor vi bliver klogere på de 17 verdensmål fra FN. • en dag med ”Langelandsdysten” med mange sjove aktiviteter • en stranddag med leg og hygge på stranden Indbydelsen findes her: https://fdfkarlslunde.dk/arrangementer/sommerlejr/... Vis mereVis mindre

8 interesseret  ·  17 deltager
Indlæs mere

Nye medlemmer og deres forældre kan læse mere om FDF Karlslunde på vores infosider eller møde op til en sæsonstartaften hvor lederne kan forklare hvordan det hele foregår.

Om FDF Karlslunde

Bliv medlem